Kjekk tur til Førde

Denne helgen har 17 svømmere, med tilhørende voksne og søsken, vert i Førde for å delta på Førdesprinten. Over 30 personer tilknyttet Arna SLK har kost seg med gode prestasjoner i bassenget og kjekt sosialt felleskap i Førdehuset og på en flott campingplass et kvarters tid utenfor Førde.

Dette er et stevne der alle svømmere født i 2006 og før kan delta, da det i tillegg til selve Førdesprinten arrangeres Minisprinten, som er et uapprobert stevne.

Tone Lill har vert med som trener, og har gjort en kjempeinnsats med å følge opp og motivere svømmerne begge dagene. Susann har holdt orden på praktiske ting som reiseleder.

Det har vert mange personlige rekorder for svømmerne denne helgen. Noen opplever å perse med hundredeler mens andre ser 10 sekunders forbedringer. Av og til lykkes man ikke, men likevel er det idrettsglede hos utøverne, uavhengig av sekunder og måloppnåelse. Det er utrolig kjekt, og noe vi alltid må oppmuntre!

førde2Fredag kveld løp svømmerne rundt og hadde det kjekt på campingen, mens de voksne samlet seg rundt en av hyttene for prat og sosialt. Lørdag kveld kjøpte svømmeklubben inn grillmat mens noen foreldre tente på grillen slik at vi hadde en kjekk kveld med god mat, mye lek og moro.

Neste gang håper vi at vi blir mange flere!

Her er resultater fra Førdesprinten: Resultater Førdesprinten

Her er resultater fra Minisprinten: Resultater Minisprinten

Legg igjen en kommentar