Vellykket Låmøkvalik på Garnes

Denne helgen har Arna SLK arrangert kvalifiseringsstevne til LÅMØ (Landsdel Årsklassemønstring) som arrangeres om tre uker i Førde. Utøvere fra 8 forskjellige svømmeklubber har gjort sitt beste for enten å kvalifisere seg, eller forbedre rangeringen sin.

Arna SLK stillte med 8 svømmere som viste stor innsats og hadde gode prestasjoner. I løpet av kort tid har vi oversikt over hvem av våre som kan reise til Førde og konkurrere mot resten av Vestlandet! Dette blir spennende!

Resultatliste fra stevnet kan lastes ned her: Resultatliste – Låmøkvalik

Dugnad

For at vi skal kunne drive klubben og arrangere stevner som i helgen, er vi avhengig av at folk stiller opp og tar tak. I Arna har vi heldigvis mange som stiller opp når det trengs.

Yvonne Kreybu er en av våre dommere etter at hun fullførte dommerutdanning denne helgen

bilde 3

Kaffe, kaker og rundstykker er en viktig del av et vellykket stevne.

Arrangementet ble gjennomført på en effektiv og god måte, og det er på sin plass å takke de mange frivillige (foreldre/foresatte og svømmere) som bidro med viktige praktiske oppgaver. Ingen nevnt, ingen glemt. Tusen takk!

 

Legg igjen en kommentar