Resultater fra BS-LK åpent stevne

I helgen arrangerte BS-LK stevne i sentralbadet, og vi hadde 17 svømmere med til start. Dette var et approbert stevne, så for 5 av svømmerne våre, var dette aller første gang man måtte forholde seg til dommere som vurderte om teknikk, vendinger og start satt som det skulle. Alle gjorde en kjempeinnsats og er nå godt i gang med å svømme denne type stevner.

Ellers var det veldig mye persing, noe som tyder på at innsatsen før jul og i romjulen virkelig har hatt effekt. Mange har hatt god fremgang de siste månedene, og det blir veldig spennende å følge med videre utover våren. Allerede kommende helg blir en del av de som var med i helgen med og svømmer Låmø kvalik stevne, som Arna SLK arrangerer på Garnes.

Det var også en fin gjeng på tribunene, noe som gjorde stevnet til en kjekk opplevelse også for de voksne.

Resultatliste – BS-LK åpent stevne

Legg igjen en kommentar