Suksess med treningshelg på Dale

2013-12-01 13.07.33
Fredag 29. november reiste 23 svømmere fra delfin, sverdfisk og piraja-gruppene til Dale, i Vaksdal kommune, for en helg fyllt med mye trening og tid til å utvikle nye og gamle vennskap.

I løpet av helgen gjennomførte man to gode landtreningsøkter og fire solide svømmeøkter. Innimellom dette hadde man tid til å leke gjemsel i gangene på skolen, spille data på rommet, utfordre tre fotballspillende fedre til fotballkamp i gymsalen og jobbe med underholdningsinnslag til lørdagskvelden.

2013-11-29 21.12.34

2013-11-29 21.11.582013-11-30 20.25.47Fredag kveld ble gjengen delt opp i fem grupper som fikk i oppgave å lage et underholdningsinnslag til kvelden etterpå. Utrolig kjekt å se hvordan alle gruppene fungerte godt sammen, selv med stor aldersspredning! Hvem hadde trodd at svømmere var slike utmerkede lagspillere? Sketsjer, vitser, adjektivhistorier og leker ble framvist etter at alle var stappmett på pizza fra den lokale pizzasjappa.

Tone-Lill Angelskår og Johannes Framnes var med som trenere hele helgen, og med stort engasjement inspirerte de svømmerne, og det var kjekt å sitte på sidelinjen å se hvordan svømmere fikk framgang fra økt til økt. Tone-Lill jobbet mest med de yngste, mens Johannes hadde mest med sverdfisk og piraja å gjøre. I tillegg til timene i bassenget, hadde de også to halvtimer med gjennomgang av teknikk ved å se på videoer på YouTube. Etterpå gjentok man drills man hadde sett på video, i bassenget. Hovedfokus var lagt på de mest tekniske svømmeartene, bryst og butterfly. Med så mange timer i bassenget, ble det svømt mange meter, men det ble også rikelig med tid til terping på detaljer.

2013-11-30 17.37.57

2013-12-01 12.18.08Selv om anlegget på Dale er litt slitt, og ventilasjonen i svømmehallen var ekstremt dårlig denne helgen, fungerte det flott med treningshelg her. Vendeflagg ble laget med tau fra en redningsbøye og søppelposer, og banedelerene var ikke av samme kvalitet som vi er vant til, men det fungerte utmerket til det som var målet med helgen. Det er nok mange som gjerne blir med tilbake til Dale om det blir aktuellt.

2013-11-29 21.12.592013-11-29 19.55.25

* Det var meningen at Robin Dale Oen skulle være med på en økt denne helgen, men pga. sykdom klarte vi dessverre ikke det i denne omgang. Han ønsker gjerne å bidra, så vi ser på muligheten for å få til noe på Garnes ganske snart.

Legg igjen en kommentar