Terminliste for første halvår 2014

2013-12-01 13.07.332013 er inne i sine siste dager og svømmerne våre bruker formiddagene i romjulen til å trene for det som skal skje i januar og utover vinteren og våren. Terminlisten skal finpusses litt, men i hovedtrekk er den nå komplett. I høyrekolonnen på siden kan dere se hva som skjer i nærmeste framtid, men dere kan også klikke dere inn på siden med terminliste, som alltid er tilgjengelig under menyen «For svømmerne».

Anbefaler at dere setter av datoene om kan være aktuelle for dere allerede nå. Legg spesiellt merke til at det skjer mye allerede i januar.

Egne stevner

Vi i Arna SLK skal også arrangere to approberte stevner, og der er det viktig mer god deltagelse fra svømmerne, men også at foreldre som kan bidra med praktiske oppgaver stiller opp. Dette gjelder LÅMØ kvalik 18. – 19. januar, og Arnasprinten, 30. april.

Sett av disse datoene nå, og meld gjerne fra om du/dere kan bidra.

Uapproberte stevner

Det er flest stevner for de som svømmer approberte stevner (2004 og eldre), men det finnes flere gode muligheter for å delta på uapproberte stevner. De fleste av disse arrangeres i svømmehaller i området, og er en flott mulighet for å prøve seg i stevnesammenheng.

Sjekk liste med uapproberte stevner her: Uapproberte stevner 2014

 

Legg igjen en kommentar