Treningshelg på Dale

Helgen 29.november – 1.desember blir det treningshelg på Dale for Delfin, Sverdfisk, Piraya og Hai. Dette blir veldig kjekt, og vi håper alle kan være med her! Det blir lagt til rette for mye god trening og sosialt samvær.

Robin Dale Oen skal være med oss på formiddagen lørdag 30. november der han skal kjøre en inspirasjonssamling samt at han blir med en god økt i svømmehallen. Robin driver i dag Dale Oen Experience, han har vert mange år på det norske landslaget og var norges raskeste svømmer i en årrekke. Dette blir kjekt!

Robin Dale Oen blir med på treningshelg. (Bildet er hentet fra BA.no)

Robin Dale Oen blir med på treningshelg. (Bildet er hentet fra BA.no)

Egenandel på 300 kr, betales ved fremmøte. Vi bor på Dale barne- og ungdomsskole.

Ta med:Treningstøy (basseng/gymsal/ute), sko til innetrening, zoomers, paddles (hvis du har),drikkeflaske, sovepose, liggeunderlag, litt lommepenger til snop lørdag.

Mat: Det blir kveldsmat fredag. Frokost, lunsj lørdag. Lørdagskveld blir det bestilt pizza. Frokost, lunsj søndag.

Oppmøte på Dale fredag kl. 18.00. Ferdig kl. 15.00 søndag. Kjøring frem og tilbake ordnes av hver enkelt.

Vi trenger hjelp av en del voksne igjennom denne helgen i forhold til matlaging, nattevakter, og ellers være tilstede for å sørge for at alle har det bra. Gi beskjed om dette i påmelding hvis du kan være med å hjelpe.

Påmelding innen 15.november tilhttp://bit.ly/treningshelg  Har du spørsmål utover dette kan du ta kontakt med Susann Berg: 97129185 susannkberg@hotmail.com

Legg igjen en kommentar