Kværner Stord Cup – topp svømming og topp stemning!

God svømming, gode venner, god pizza og god stemning er bare noen av stikkordene vi sitter igjen med etter en flott helg på Stord. Vi har deltatt på Kværner Stord Cup med 25 motiverte svømmere fra 8-18 år.

Det er tydelig at seriøs og målrettet jobbing gir resultater, og framgangen vi har sett for våre svømmere i høst vitner om en flott kultur som sprer seg i de forskjellige treningsgruppene. En av de som aller tydeligst viser at det lønner seg å jobbe hardt, er Mie, som med seriøs jobbing og målrettet innsats på hver trening, samt riktige prioriteringer ellers i hverdagen, har nått et stort mål for høsten. Mie kvalifiserte seg til UM på 50 rygg og 200 butterfly! Vi gratulerer!

mie-bard

Bård og Mie feirer etter 200 butterfly!

 

Stevner som dette er utrolig viktig for alle som er involvert i klubben. Selvsagt for at svømmerne våre skal få mulighet til å konkurrere, men også fordi det sveiser oss sammen på en fantastisk fin måte, og skaper minner for livet. Framover vil det komme nye muligheter til å reise på stevner og leirer sammen, og vi vil oppfordre enda flere til å bli med. Dette er superkjekt!

Det var en humørfyllt gjeng som satte seg på ferjen hjem, og etter en helg med snopeforbud var det mange som nøt en softis og andre søtsaker. Vel fortjent!

Her følger noen bilder. Flere vil legges ut på nettsiden snart.

IMG_0943

Ivrige og humørfylte ostringar!

IMG_0898

Erling sparker godt fra

IMG_0872

Tuva var en av svømmerne som oppnådde medaljer i helgen

IMG_0942

Sunniva stuper ut i sin 50 m fri

IMG_0901

Simen stuper i det for stafettlaget!

IMG_0871

Anniken i full fart!

Legg igjen en kommentar