Resultater Sparebank 1 SR-Bank Høstcup

Her er gjengen fra Arna SLK og BS/Arna (Bergenssvømmerne)

I Arna SLK kan vi være skikkelig stolte av svømmerne våre. Gode holdninger, knallsterk innsats på treninger og ivrig med på stevne helg etter helg! Stevnet vi har deltatt på var ikke planlagt inn på terminlisten vår, men ivrige svømmere ba om å få være med, og sørget for god deltagelse denne helgen også!

Viktoria, Anniken og Tuva er klar!

Vi har hatt en gruppe med på Sparebank 1 SR-Bank Høstcup i Sentralbadet. Stevnet ble arrangert av Bergen Svømmeclub, og mange av norges sterkeste svømmere har vert i aksjon. Ta en kikk på resultatene som er vedlagt, og dere vil se at våre svømmere fortsetter å prestere og opplever framgang uke etter uke.

 

Resultatliste Sparebank1 SR Bank – Høstcup

Legg igjen en kommentar