Ny informasjon om Kværner Stord Cup 18.-20. Oktober

Vi har nå bestemt oss for å reise til Stord fredag ettermiddag, slik at man slipper  tidlig avreise på lørdag morgen. Vi ser at de andre klubbene også velger dette. Det vil bli samme pris på egenandel altså 350 kr. Avreise fra Øyrane Torg blir fredag ettermiddag kl. 17.15. Vi tar ferge fra Halhjem kl. 19.00. Alle må ha med seg nistepakke til kveldsmat fredag kveld! Dette blir kjekt! Veldig fint om også noen foreldre har lyst til å være med på denne turen! Husk å gi beskjed om antall ledige plasser i bilen ved påmelding.

IMG_0879

                                                                      Invitasjon Kværner Stord Cup

 

                                                        INNSVØMMING: Lørdag kl.09.30  Søndag kl.08.30

                                                        STEVNESTART:   Lørdag kl. 10.30   Søndag  kl. 09.30

 

HVEM KAN VÆRE MED: Alle svømmere på Gullfisk, Laks, Delfin, Sverdfisk, Hai og Piraja kan være med på dette stevnet. (De som er født i 2005 eller tidligere) Svømmere under 10 år kan kun overnatte på skolen dersom de har foreldre med (en av foreldrene må bo på skolen).

REISE:Vi reiser i egen bil fra Arna til Stord fredag ettermiddag kl 17.15 fra Øyrane torg, og retur søndag ettermiddag.(Svømmere som ikke har foreldre med, kan avtale skyss med oss)

OVERNATTING: Vi overnatter på skole i gangavstand til svømmehallen.

MAT: Alle må ha med nistepakke til fredag kveld. Det blir bestilt pizza på lørdag kveld etter stevnet. Vi kjøper inn brødmat til frokost og lunsj lørdag og  søndag.

EGENADEL: Pris for svømmere kr. 350,- Pris for voksne kr. 350,- (dekker overnatting på skole og varmt måltid lørdag kveld, frokost og niste lørdag og søndag). Dersom noen trenger skyss, koster dette kr 200,-, tur/retur.

PÅMELDING: Påmelding gjøres via http://bit.ly/meld-pa-stord, senest 10. oktober.  Hvilke  øvelser som skal svømmes, vil vi at dere avtaler med trenerne på gruppen, som vanlig. Det blir kun mulig å melde seg på 3 øvelser per dag.

Dersom noen har spørsmål vedrørende turen, ta kontakt med Susann Berg: susannkberg@hotmail.com eller 97129185. Det vil bli sendt ut reiseinformasjon til alle som skal være med før avreise.

 

Legg igjen en kommentar