Klart for stevnehelg

Kommende helg, 14. og 15. september, er 26 av våre svømmere i aksjon på stevner i Haugesund og på Askøy.

Rekruttsvøm på Askøy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA15 av våre yngste svømmere skal delta på uapprobert stevne. Noen får kjenne på stevnefølelsen for første gang, mens noen har vert med mange ganger før. Svømmerne kommer fra gullfisk-, laks- og delfingruppen. Det blir to kjekke dager i Askøyhallen på Kleppestø, og vi håper at aller er klar for å heie på våre håpefulle. Med så mange svømmere blir vi en hel del voksne også, og det er supert om vi fra Arna SLK kan prøve å samle oss, slik at vi i felleskap kan støtte ungene, samtidig som vi kan sosialisere og bli bedre kjent med hverandre!

Lørdag starter innsvømming kl. 15, og det er viktig at alle som skal være med på stevnet er med på innsvømmingen slik at man kan få en god oppladning til stevnet. Søndag starter innsvømming kl. 10.00.

Laglederne våre er Christina og Tone Lill, og de vil gå langs bassengkanten i sine blå Arna SLK skjorter. Oppfordrer ellers alle som kan, å stille i klubbfarger.

 

Araberswim i Haugesund

Fredag hopper 9 sverdfisker, 2 delfiner, Marte og noen andre voksne i Kystbussen, og ruller til Haugesund for å delta på Araberswim. Det er kjekt med reisestevne, og mange er nok spent på om hardtrening i Strandebarm, samt super treningsinnsats i august og september, gir ønsket framgang. Uansett blir dette en sosial og kjekk tur, og vi ønsker alle lykke til!

haugesund1

For de som er er interessert, er det mulig å følge alle øvelsene direkte via Livetiming.

http://livetiming.medley.no/stevnedetaljer.aspx?stevnenr=1657

eller på mobil

http://ltmobil.medley.no/stevne.aspx?stevnenr=1657

Legg igjen en kommentar