Kan du tenke deg å støtte oss?

Arna Svømme og Livredningsklubb ble stiftet 13. oktober 1971. Klubben har helt siden starten satset på å få frem konkurransesvømmere på nasjonalt nivå, samtidig som målet er å opprettholde et bredt svømme- og vann-aktivitetstilbud til barn og voksne i Arna.

Arna SLK har hatt mange dyktige svømmere som har vunnet både norske og nordiske mesterskap.

Bredden viser seg i det store antall svømmere vi stiller med på lokale svømmestevner. Vi har dyktige trenere og instruktører og utgjør et nødvendig supplement til annen idrett i Arna.

 

LÅMØ_KVAL_2013-1 (1)

 

Arna SLK er en av tre klubber som er med i Bergenssvømmerne. På 1980-tallet gikk fem svømmeklubber i Bergen, derav Arna SLK, sammen om å danne svømmeklubben Hansasvømmerne, senere kalt Bergenssvømmerne. Dette er et profesjonelt tilbud til de som virkelig vil satse på sin idrett.

Link til BS: http://www.bergensvommerne.no/

Som klubb for det lokale miljøet satser Arna SLK mye på rekruttering, og tilbyr flere svømmekurs vår og høst. Vi har også tilbud til de som ønsker avkobling og mosjon. Vi vil spesielt nevne vannaktiviteten vi driver for mennesker med psykisk utviklingshemning.

Se våre internettsider www.arnaslk.no for påmelding til kurs og mulighet for publikumsbading

Klubbens økonomi er basert på medlemskontigent og treningsavgift, samt inntekter fra publikumsbading og svømmekurs. En viktig inntektskilde er utgivelsen av Arnakalenderen, som har vært utgitt årlig siden 1980.

For å være støttemedlem med 250 kr per år send e-post til Terje Mjelde på: tm@hotmail.no

Eventuelt send SMS: GRASROTANDEL 983685617 til 2020

 

Vennlig hilsen

Kjersti Flåm Krogsrud

leder i styret

 

Last ned dokument her

Legg igjen en kommentar