Nye nettsider

bildeEtter mange år på samme nettløsning har vi endelig fått på plass nye nettsider. Disse er tilpasset behovene i 2013. Mobiltilpasset design gjør at den nyeste og mest relevante informasjonen fra svømmeklubben er like tilgjengelig på mobiltelefonen som på datamaskinen.

Vi har valgt å gå for en enkel og grei løsning med fokus på det som er viktigst for oss. God, riktig og relevant informasjon til brukerene våre. Våre viktigste brukere er foreldrene og svømmerne, men vi ønsker også at nye kan bli kjent med klubben vår gjennom denne siden.

For at vi skal komme i gang å bruke siden, og få tilbakemeldinger fra brukerne, har vi valgt å ta en tilnærming der vi bruker den kommende tiden til å forbedre struktur og innhold, samt tilrettelegge relevant innhold etter brukeres ønsker. Derfor ønsker vi ærlige og konstruktive tilbakemeldinger på hva vi kan gjøre bedre, men gjerne også litt feedback på hva dere liker.

Arkiv

Det er mye innhold på de gamle sidene som fortsatt kan være interessant for mange. Derfor er den gamle nettsiden fortsatt tilgjengelig, og kan nå ved å klikke på Arkiv lenken, i den svarte menyen, øverst på siden. Du kan også klikke på denne lenken for å se arkivet.

Legg igjen en kommentar